Close Menu

Parnassia Groep Sponsorfietstocht

Beste Wielrenliefhebber

 

Op zaterdag 7 juli wordt de negende Parnassia Groep Sponsor Fietstocht gehouden.

Traditiegetrouw fietsen we voor het goede doel, namelijk het Annelies Fonds, onderdeel van Vrienden Parnassia Groep. Tijdens voorgaande edities is al ruim 80.000 euro bij elkaar gefietst. Met de opbrengst maken we het mogelijk  dat ouders, die bij de Parnassia Groep in zorg zijn, met hun kinderen in de zomervakantie een dag naar een attractiepark kunnen.

Dit jaar sluiten we op 7 juli aan bij een bestaande tocht van Tourrides, te weten “Le tour ride 2018”.

Deze toertocht staat in het teken van de start van de Tour de France die 40 jaar geleden in Leiden startte . Het was destijds een spectaculaire tocht die gewonnen werd door Jan Raas. Helaas moest hij zijn overwinning weer aan het eind van de dag weer inleveren. Het was een memorabele dag!

Er zijn drie afstanden te rijden, namelijk 80, 115 en 150 kilometer. Start en finish is geheel in Franse stijl en na de finish kunnen we op groot beeldscherm de echte proloog bekijken.

Verzorging:

De dag is geheel verzorgd, de inschrijfkosten worden betaald door Parnassia Groep en we hebben eigen tafels waar we 's morgens verzamelen met koffie en thee.

De lunch en pakketjes voor onderweg zijn  verzorgd, de route is uitgepeild en na afloop drinken gezamenlijk een drankje. Voor degene die voor het eerst meefietsen, ligt er een prachtig Parnassia groep T-shirt klaar.

Naast de al aanwezige bezemwagen hebben wij onze eigen bezemwagen speciaal voor de Parnassia Groep rijders.

 

 

 

 

 

 

Voor al dit moois verwachten we natuurlijk ook wat terug!

Namelijk een ruime sponsorbijdrage zodat wij veel ouders met hun gezinnen, die dat zelf niet kunnen bekostigen,  een fantastische dag uit kunnen bezorgen. Hoe  meer u sponsort, hoe meer kinderen deze zomervakantie kunnen genieten.

Heeft u zin in een leuke sportieve dag met uw collega's? Wilt u het Annelies Fonds Sponsoren?  Schrijf u dan in via onderstaand formulier. Fiets u namens een bedrijf dan kunt u aangeven dat u een factuur wilt ontvangen.

Naast medewerkers van Parnassia Groep zijn relaties van de Parnassia Groep ook van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Heeft u nog vragen, stuur dan een mail of bel met 088-3577689.

 

 

Aanmeldformulier Sponsorfietstocht

Dit formulier is verlopen