Close Menu

Steun ons

Help onze patiënten verder op weg

Met passie en energie werken wij om onze patiënten iets extra’s te geven. En dat willen we graag blijven doen. Daarvoor hebben wij uw hulp hard nodig, want Vrienden Parnassia Groep is afhankelijk van giften en donaties. Maakt u het mogelijk dat patiënten kunnen sporten, studeren, een museum bezoeken of een dagje weg kunnen met hun gezin? Helpt u onze patiënten om volgende stappen te zetten in hun herstel zodat ze eventueel weer deel uit kunnen maken van onze maatschappij?

Help ons en word donateur of word bedrijfsvriend.

U kunt ook een eenmalige donatie overmaken op: NL68 INGB 0656 797436  t.n.v. Stichting Vrienden Parnassia Groep o.v.v. Donatie

Wilt u meer informatie over Vrienden Parnassia Groep? Nodig ons uit voor een presentatie op uw bedrijf. Aanmelden hiervoor kan via een email.


Verras ons met uw idee of suggestie
Wellicht heeft u zelf een idee hoe of wat u kunt betekenen voor onze patiënten, ook in het kader van Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen. We horen we graag uw idee of suggestie.

Goed om te weten is dat Vrienden Parnassia Groep een ANBI-status heeft, dus uw gift is voor de belastingen aftrekbaar.

Vrienden Parnassia Groep is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

CBF Erkend goed doel