Close Menu

Wat we doen

 

Alles wat we doen als Vrienden Parnassia Groep heeft een link met onze patiënten. Parnassia Groep richt zich op het geestelijk herstel van onze patiënten en hun re-integratie. Een patiënt heeft soms ook materiële ondersteuning nodig. Iets wat hem, haar of het gezin van de patiënt helpt. Kleine dingen, maar voor de patiënten betekent het heel veel. Vrienden Parnassia Groep is er om te helpen daar waar de reguliere zorg niet in voorziet. Dit doen we vanuit de vijf fondsen.

 

Galadiners

Zo zijn er de jaarlijkse galadiners in de regio’s Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond. Het gemeentehuis van Castricum, het raadshuis in Wassenaar en het stadhuis in RoGaladiner Parnassia gemeentehuis Wassenaar tterdam worden voor een avond omgebouwd tot een restaurant. Tientallen patiënten en hun mantelzorgers zijn uitgenodigd voor een luxueus vijf-gangendiner.

Een geweldig avondje uit en voor de patiënten en een mooi moment om hun mantelzorger te bedanken voor de steun. Sponsoren maken deze avond mogelijk. Directies en management van de verschillende zorgbedrijven van Parnassia Groep staan samen met de sponsoren deze avond in de bediening.

Op de foto ziet u de directie en management van Parnassia in actie op het galadiner in Wassenaar.

 

 

Live Music now

Een deel van de patiënten van Parnassia Groep verblijft in klinieken. Deze patiënten kunnen er vaak niet opuit, iets ondernemen. Dan komen wij naar ze toe. In samenwerking met Live Music Now verzorgt Vrienden Parnassia Groep op diverse klinische afdelingen muziekoptredens. Jonge talentvolle musici treden voor onze patiënten op en doen zo ook nog eens op bijzondere wijze podiumervaring op. Mooi om te zien hoe de mensen reageren op de muziek en wat dat met hen doet.

Gezinsdagen

Eens per jaar is er een educatieve of recreatieve gezinsdag voor díe gezinnen van onze patiënten die niet in staat zijn tijdens de zomervakantie een dagje weg te gaan. Dat gun je toch iedereen? Dankzij onze sponsoren maken we dat mogelijk.

 

Sponsorfietstocht Parnassia Groep Sponsorfietstocht

De eveneens jaarlijks georganiseerde sponsorfietstocht levert hier een belangrijke bijdrage aan. Mensen van buiten Parnassia Groep, maar ook medewerkers kunnen kiezen uit twee verschillende routes door een prachtig stukje Nederland. Het geld wat deze groep sportievelingen ophaalt, is bestemd voor deze gezinsdag. Meer weten over deze fietstocht? Stuur ons een mail info@vriendenparnassiagroep.nl.

Op de foto ziet u de rijders in hun Parnassia Groep tenue.

 

 

 

 

Relatiedag Parnassia Groep

Relatiedag Parnassie GroepOnderdeel van de jaarlijkse relatiedag is een Goede Doelen Veiling. Speciaal hiervoor geschonken kunstwerken worden verkocht aan de hoogste bieder. Ook kan er geboden worden op patiëntenwensen. De veiling is in handen van het Veilinghuis AAG (Arts & Antiques Groep) die belangeloos haar diensten aanbiedt. De relatiedag is een mooi moment voor Parnassia Groep om te vertellen wat bereikt is als ook welke plannen het heeft om onze zorg nog beter te maken zodat mensen Parnassia Groep blijven aanbevelen.