Close Menu

Fondsen

Aanvragen voor deze fondsen kunnen  alleen  intern via het Parnassia Groep Portaal ingediend worden door de hulpverlener of behandelaar van één van de zorgbedrijven van Parnassia Groep.

  • Fonds Noodhulp biedt Noodhulp aan de patiënten die in zorg zijn bij  Parnassia Groep. De hulp is van materiële aard.
  • AnneliesFonds maakt het mogelijk dat gezinnen een dagje uit kunnen naar bijvoorbeeld een pretpark.
  • Studiefonds maakt het mogelijk dat, wanneer er geen financiële middelen zijn, een patiënt een beroepsgerichte studie kan volgen die de kansen op de arbeidsmarkt vergroot.
  • Sport4Health biedt patiënten de mogelijkheid om te sporten. Zowel individueel als in groepsverband conform het herstelgerichte werken van Parnassia Groep.
  • Cultuurfonds stelt patiënten in staat om deel te nemen aan een culturele activiteit zoals museumbezoek of een schilderworkshop. De Paul Dekker Foundation is onderdeel van het Cultuur Fonds. De foundation is opgericht ter nagedachtenis van Paul Dekker.

 

Wilt u het ook mogelijk maken dat wij van uit onze fondsen activiteiten voor patiënten mogelijk blijven maken? Word dan donateur. Of maak eenmalig uw bijdrage over op NL68 INGB 0656 797436  t.n.v. Stichting Vrienden Parnassia Groep o.v.v. Donatie