Close Menu

Team

Vrienden Parnassia Groep is een stichting die zich actief inzet om extra geld in te zamelen voor mensen die in zorg zijn bij Parnassia Groep Met dat geld bieden we patiënten, buiten de geboden zorg om, iets extra’s wat hen helpt in hun verder herstel, bij een terugkeer in en deelname aan de maatschappij. Dit zorgt er voor ze zich even geen patiënt meer voelen.

Team

Bij de Vrienden Parnassia Groep werken drie parttime medewerkers en een parttime directeur.

Vrienden Parnassia Groep

Van links naar rechts: Sara Verhelst, Joost van der Spek, Esther van der Leur

Foto © Sylvester Jimenez

Sara Verhelst

Evenementenorganisator en financiën (4,5 dagen per week)

  • voor onze patiënten en voor hun gezinnen organiseer ik allerlei evenementen zodat ze zich even geen patiënt voelen.
  • een ongedwongen dagje uit met het hele gezin
  • een sportmiddag voor de kinderen die dat vaak moeten missen omdat een van de ouders psychische problemen heeft
  • een galadiner voor patiënten die verblijven op een van de locaties van Parnassia Groep. Een dag om te herinneren, een dag om te delen met anderen.

"De gezichten van de patiënten na afloop; ze stralen. Dat is een mooie beloning voor mijn werk. Het is telkens weer een uitdaging om een leuk evenement te organiseren tegen zo laag mogelijke kosten, zodat we voor alle patiënten iets kunnen organiseren. Ik merk dat steeds meer bedrijven en sponsors dit een mooie manier vinden om te helpen. Evenementen organiseren voor onze patiënten doe ik al 10 jaar en nog steeds met veel plezier."

Joost van der Spek

Social Media, website en duizendpoot (2 dagen per week)

“Vertellen en laten zien wat je doet is belangrijk. Dat doe ik via onze website Vrienden Parnassia Groep en op de sociale media. Ik zorg ook voor de verdere ontwikkeling van de website zodat bezoekers snel en makkelijk informatie kunnen vinden. Daarnaast ben ik  betrokken bij de jaarlijkse organisatie van Parnassia Groep sponsorfietstocht, een groot fietsevenement voor onze relaties en eigen medewerkers. De afhandeling van fondsaanvragen en andere zaken die op onze bureaus terecht komen, behoren eveneens tot mijn werkzaamheden. Leuk werk, geen dag hetzelfde.” 

Vacature

Relatiebeheer, media, donateurs, evenementen ( 2 dagen per week)

 

Directeur Ella Broers 4 uur per week)