Close Menu

Burgemeester Aboutaleb heet de gasten welkom tijdens het galadiner

8 november 2018
Burgemeester Aboutaleb heet de gasten welkom tijdens het galadiner

Dinsdagavond  6 november was de prachtige Burgerzaal van het Rotterdamse Stadhuis het decor van een Galadiner voor bijzondere gasten. Deze avond  werden 75 patiënten van Bavo Europoort en Antes en hun mantelzorgers een heerlijk diner aangeboden. Voor de patiënten van Antes was het de eerste keer dat zij hier aan deelnamen.

Vrienden Parnassia Groep zijn vereerd dat ook dit jaar de Gemeente Rotterdam de Burgerzaal van het stadhuis beschikbaar stelde  voor dit galadiner. De zaal was fantastisch aangekleed, mede door de ondersteuning van een groep betrokken vrijwilligers.  Na  het voorgerecht werden de aanwezigen  van harte welkom gehete door Burgemeester Aboutaleb. Al lopend door de zaal beantwoorde hij vragen van de patiënten.  

Tussen de gangen door was er een swingend  optreden van de Rotterdamse band de Wannebiezz  waarbij er veel  Rotterdams en andere meezingliedjes voorbij kwamen. Ondertussen genieten patiënten en hun mantelzorgers, aan prachtig gedekte tafels  van een sterrendiner  samengesteld en bereid door Huuskes, mede sponsor van het galadiner. Directie en bestuurders van Bavo Europoort en Antes  zorgen ervoor dat de bediening vlekkeloos verloopt.

Vrienden  Parnassia Groep biedt jaarlijks een galadiner aan patiënten en mantelzorgers van Bavo Europoort aan. Zij werken hierin samen met bedrijven, die een warm hart hebben voor de patiënten en hun diensten en willen inzetten. Wij bedanken alle betrokkenen en vrijwilligers voor hun inzet tijdens deze dag.

Foto @ Barbara Zonjee