Close Menu

Geweldig galadiner voor patiënten en mantelzorgers van Parnassia

1 mei 2019
Geweldig galadiner voor patiënten en mantelzorgers van Parnassia

Burgemeester Krikke en wethouders van Den Haag helpen mee aan een unieke avond

Het Atrium in het stadhuis van Den Haag was zaterdagavond het decor van een galadiner voor bijzondere gasten. 130 mensen (patiënten en mantelzorgers van Parnassia) kregen een heerlijk diner aangeboden. Bestuurders van Parnassia, raad van bestuur Parnassia Groep, burgemeester Pauline Krikke en wethouders Parbhudayal, Van Alphen en Van Asten hielpen een handje mee.

Atrium stadhuis Den Haag fantastisch aangekleed
De gemeente Den Haag stelde speciaal voor deze gelegenheid het Atrium van het stadhuis beschikbaar. Normaal is dit ontvangstruimte in het stadhuis van Den Haag, maar met de hulp van een groot aantal vrijwilligers werd het Atrium getransformeerd in een sfeervol 'restaurant'. 

Na een warm welkomstwoord van burgemeester Pauline Krikke konden aanwezigen aan het sterrendiner beginnen. Huuskes, onze leverancier van ondermeer maaltijden binnen Parnassia Groep, had wederom een heerlijk menu samengesteld en bereid. Tussen de gangen door was er een swingend optreden van de band La Parranda.

  

Vrienden van Parnassia Groep
Al enkele jaren organiseert Vrienden Parnassia Groep een jaarlijks galadiner voor patiënten en mantelzorgers in Rotterdam en Castricum. Dit jaar vindt het galadiner voor het eerst plaats in Den Haag. Vrienden werkt hierin samen met bedrijven die een warm hart toedragen aan de patiënten en hiervoor hun diensten willen inzetten.

Fotografie door Sylvester Jimenez