Close Menu

20 jaar patëntensteun

28 oktober 2019
20 jaar patëntensteun
Tijdens de oprichting in 1999 was de naam van de stichting Bloeiend Parnassia. Na verschillende fusies heet de stichting nu Vrienden Parnassia Groep. Er is veel veranderd in de afgelopen 20 jaar; aanvragen werden eerst per post verstuurd en handmatig afgehandeld en dit nam een aantal weken in beslag, nu is alles gedigitaliseerd. In geval van acute nood kan een aanvraag soms dezelfde dag worden afgehandeld. Het aantal aanvragen is enorm toegenomen. In het begin waren er dat slechts enkele, dit jaar behandelen we meer dan duizend aanvragen voor de verschillende fondsen. Vrienden Parnassia Groep is erg trots dat we de afgelopen jaren zoveel patiënten hebben mogen helpen. Dit willen we graag nog 20 jaar blijven doen. Daarvoor is geld nodig.
 
Voor onze verjaardag willen wij geen bloemen maar wel je steun voor onze patiënten in welke vorm dan ook.
 
Waar help je onze patiënten verder mee? Met bijvoorbeeld een afschreven laptop voor het studiefonds, een donatie voor een sportschool of een dagje weg voor een gezin.
Of scan in de Tikkie app deze QR-code
 
Heb je zelf nog ideeën? Neem dan contact met ons op, per mail info ad Vriendenparnassiagroep.nl of telefonisch 088 - 3577689.