Close Menu

Sportambassadeurs

26 april 2022
Sportambassadeurs

Verheugd zijn wij dat twee enthousiaste, sportieve ambassadeurs hun talenten en netwerk gaan inzetten om extra aandacht en steun te vragen voor onze stichting en waardoor we meer cliënten kunnen laten sporten. Ervaringswerkers, Andre van Duijn en Adrie Sluimer. Beiden weten als geen ander uit ervaring hoe belangrijk sport is bij herstel. Daarbij maken zij ook regelmatig gebruik van het sportfonds om een aanvraag in te dienen voor hun cliënten.Andre van Duijn

Andre van DuijnAndre van Duijn

Sport heeft ook mijn leven veranderd.
Zo’n 20 jaar geleden had Andre zelf verslavingsproblemen. Zijn leven had een totaal andere invulling totdat hij op een dag begon met sporten. Hij was al een ADO Den Haag fan maar hij begon nu zelf ook met voetballen en fitness. Het sporten gaf hem structuur, een andere dag invulling. Met sporten herstelde hij van zijn problemen.

 

Adrie Sluimer

Onze andere sportambassadeur is Adrie Sluimer, op de linker foto, Oud-marinier Adrie Sluimer ging met andere mariniers roeien om te herstellen van zijn eigen verslaving.
Dit bracht hem veel en deze kennis wilde hij ook inzetten als ervaringsdeskundige bij Antes, onderdeel van Parnassia Groep, om andere cliënten met verslavingsproblemen te helpen.


Hiermee ontstond in 2017 het project "Roeien in Herstel". Ook met de steun van een gift van Vrienden Parnassia Groep kon een eigen sloep, de Recovery gekocht worden.