Close Menu

Jubileum diner Castricum

23 mei 2017
Galadiner Castricum Vrienden Parnassia Groep

80 cliënten en mantelzorgers van Dijk en Duin waren voor de 5e maal te gast in het gemeentehuis van Castricum.

Om te genieten van een heerlijk galadiner bereid door de topkoks van Huuskens. Een heerlijk lente menu onder andere bestaande uit gerookte eendeborstfilet, langzaam gegaarde varkenshaas met tuinbonen en munt en tiramisutriffle toe. Paul de Bot en Toon Mans (burgemeester Castricum) waren beide voortreffelijke gastheren. Sponsoren Vos vastgoed&facility en ABB Bouwadvies stonden traditiegetrouw klaar om de handen uit de mouwen te steken in de bediening.Galadiner Castricum Vrienden Parnassia Groep

Muzikale omlijsting was in handen van shanty en folksongkoor de Skulpers. Deze zongen traditionele liederen maar ook voor het moderne lied waren zij goed te vangen. Alle gasten zagen er prachtig uit, mooi aangekleed en de haren netjes in de krul. Ook was er een mooie lijst gemaakt door de werkplaats van Reakt Noord Holland. Zo konden de gasten die daar behoefte aan hadden extra feestelijk op de foto.

Met dank aan de vrijwilligers die overdag de handen uit de mouwen hebben gestoken om de ontvangsthal van het gemeentehuis om te toveren tot een prachtige dinerzaal.