Close Menu

Recordopbrengst goede doelenveiling Vrienden Parnassia Groep

22 juni 2017
Deelnemers goede doelen veiling Vrienden Parnassia Groep

Ter afsluiting van de relatiedag van Parnassia Groep eind mei, was er weer de goede doelen veiling na een jaar van afwezigheid. Buiten was het warm, maar binnen in het voetbalstadion van Sparta liep de temperatuur al snel hoog op tot tropisch. Er werd volop tegen elkaar opgeboden. Een van de hoogtepunten was de veiling van een gesigneerd Feijenoord shirt. Meerdere aanwezigen hadden hier hun oog op laten vallen. Uiteindelijk werd dit voor 2000 euro afgehamerd.

Zoals gebruikelijk werd er ook kunst geveild, dit keer ook kunst van patiënten die via Anders Bekeken ter beschikking zijn gesteld. Feijenoord shirt voor Vrienden Parnassia Groep

De grote verrassing is het geweldig aanbod van GOM om het complete Galadiner in Rotterdam te sponsoren, ter waarde van bijna 5000 euro! Dit vanwege het 10 jarig bestaan van GOM. Daarnaast bracht het ook herinneringen boven; GOM was ook aanwezig op het eerste galadiner in 2007. 

Momenteel komen er nog donaties binnen van bedrijven die niet aanwezig konden zijn, dit brengt de totale veilingopbrengst op het ongelooflijke bedrag van bijna € 30.000. Hier kunnen komend jaar weer waardevolle en noodzakelijke activiteiten voor onze patiënten van georganiseerd worden.

Wij danken heel hartelijk, namens de patiënten, alle bedrijven en personen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Met speciale dank aan Veilinghuis AAGReakt Anders Bekeken, De Ooievaart, Sparta, Van der Linde catering & evenementen, ING en Rabobank.

 

Foto's ©  Sylvester Jimenez