Close Menu

Securitas

14 september 2017
Securitas klust bij Dorrestad

In het kader van Maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn tijdens de Goede Doelen Veiling op de relatiedag afgelopen jaar verschillende klusprojecten ten behoeve van patiënten geveild. Eén van de projecten was het opknappen van ruimtes bij Dorrestad, een geriatrische afdeling van Parnassia in Den Haag.

Vrijdag 8 september zijn de mensen van Securitas  vol enthousiasme aan de slag gegaan. Men was heel druk met het ophangen van schilderijen, het schoonmaken van ramen en deuren waar nog lijmresten van posters op zaten. Securitas klust bij Dorrestad

Zo zijn er in alle patiëntenkamers klokken opgehangen. Om de bewegwijzering te verbeteren zijn duidelijke pictogrammen op de toiletten en badkamers gehangen. Zowel de medewerkers als de patiënten zijn heel blij met deze ondersteuning.

Wilt u met uw bedrijf in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen een teamuitje organiseren en één van onze afdelingen helpen? Dat kan, neem dan contact met ons op en Vrienden Parnassia Groep bemiddelt voor u.