Close Menu

Feestelijk Galadiner Castricum

7 maart 2018
Feestelijk Galadiner Castricum

Dinsdag 6 maart j.l. vond het zesde Galadiner in het stadhuis van Castricum plaats. Tijdens deze avond kregen in totaal 80 cliënten van Dijk en Duin samen met hun mantelzorgers een heerlijk vijf gangen-diner aangeboden. Vrienden Parnassia Groep maakt het mogelijk dat het stadhuis van Castricum omgebouwd wordt tot een sfeervol restaurant. Dankzij onze sponsoren, Huuskens, de gemeente Castricum, Marc Blom, ING,bouwbedrijven Staat en ABB konden we deze avond aanbieden. Reakt Castricum heeft de tafelboeketten verzorgd.

Rond 18.00 uur arriveerde onze gasten, zij werden door de gastheren en gastdames van de zwarte brigade naar jun tafel geleid. De zwarte brigade bestaat uit de sponsoren samen met het college van B&W onder leiding van Burgemeester Mans.

Als eerste werd een smaakvolle amuse uitgeserveerd, gevolgd door een zeeduivel als tussengerecht. Kalfssukade met een stampotje van raapstelen was het hoofdgerecht en na het dessert  van een Klassieke crème brulee met rood fruit werd koffie met friandise geserveerd.

De muzikale omlijsting is verzorgd door chantykoor de Skulpers, dit werd heel goed ontvangen. Er werd volop gedanst en zelf een polonaise gelopen. Na afloop kregen alle cliënten een CD van dit koor mee. Tijdens het dankwoord, nam één van de cliënten het woord om in dichtvorm iedereen te bedanken voor de gezellige avond.

De zwarte brigade maakt het dessert op.

Foto: Ton de Ruijter